Twitter response:

Latest Posts

  Calendar

  September 2023
  M T W T F S S
  « Jan    
   123
  45678910
  11121314151617
  18192021222324
  252627282930  

  Regulament

  REGULAMENT             

  Locul de joaca ELISA Playground din Bucuresti secotrul 6 se adreseaza copiilor ce se incadreaza in limitele de varsta/inaltime/greutate afisate in incinta locului de joaca, respectiv:

  VARSTA 1-12ani

  GREUTATE max.40kg, parintii nu au voie sa se urce pe tobogane sau alte jucarii ale copiilor

  1. 1. Copiii cu varsta intre 1 an si 3 ani au voie in spatiul de joaca numai insotiti de catre un adult, nu se lasa in grija unui copil mai mare (sub 18ani).
  2. 2.Accesul in spatiul de joaca (atat pentru copii si adulti, animatori) este permis doar cu incaltari de schimb – neutilizate in exterior-botosei,sosete pentru mentinerea curateniei si pentru igiena.Parintii vor primi la intrare botosei de unica folosinta, pe care trebuie sa-i foloseasca peste incaltaminte.Este interzis accesul cu incaltaminte cu toc in spatiul de joaca.
  3. 3. Parintii sunt direct raspunzatori de toti copiii pe care ii invita la petrecerile organizate in cazul in care se produc daune materiale din neglijenta sau utilizarea necorespunzatoare a echipamentelor/ jocurilor/ jucariilor, astfel jucariile stricate se platesc la finalul petrecerii
  4. 4.Masurile de siguranta se vor respecta cu mare strictete, astfel sunt interzise cataratul pe plasa de protectie sau pe marginea gonflabilelor, urcarea pe masa de air hockey, pe tobogane in sens invers sau coborarea cu capul inainte si aruncarea jucariilor dintr-o zona in alta. Copiii care sufera de claustrofobie sau anxietate nu au voie pe toboganul modular.
  5. 5.Copiii nu au voie cu jucarii personale in spatiul de joaca acestea se lasa la intrare la personalul de supraveghere si se recupereaza la plecare.
  6. 6.Pentru a mentine igiena, toti utilizatorii isi vor spala si dezinfecta mainile inainte de joaca, precum si dupa folosirea WC-ului. Accesul in toaletele din interiorul locului de joaca se face cu incaltaminte din exterior.
  7. 7.Pentru ca toti copiii sa aiba parte de momente frumoase si buna dispozitie nimeni nu are voie  sa se comporte necivilizat si sa vorbeasca vulgar.
  8. 8.Este interzis accesul cu mancare, guma de mestecat sau bauturi in zona de joaca, masa se ia doar in spatiul special amenajat.
  9. 9.Este interzis accesul persoanelor cu semne evidente de imbolnavire sau care au prezentat semne de imbolnavire cu 24 de ore inainte de desfasurarea evenimentului.
  10. 10.Daca copilul dvs are probleme de sanatate (anxietate, epilepsie, tulburari de comportament sau este dependent de un tratament etc) nu trebuie lasat nesupravegheat de catre adultul insotitor si se comunica acest lucru la receptie de la inceput, nu ne asumam raspunderea in acest caz.
  11. 11.Va rugam sa nu lasati obiecte personale nesupravegheate, nu ne asumam raspunderea pierderii sau deteriorarii lor.
  12. 12.Daca copilul dumneavoastra are nevoie de ajutor pentru a merge la toaleta sau are alte probleme, parintele il va insoti.
  13. 13.Fumatul se face doar in spatiul indicat si special amenajat.
  14. 14.Nu ne asumam raspunderea in conditii de forta majora ce pot impiedica desfasurarea unei petreceri (pana de energie electrica, vandalism, fenomene naturale si meteo deosebite, cutremur, inundatii, calamitati sau situatii asimilate fortei majore) .
  15. 15. Parintii au acces in zona de joaca, insa nu li se permite urcarea pe aparatele sau jucariile copiilor
  16. 16. Muzica se stabileste de personalul Elisa Playground si este doar pentru copii in functie de varsta lor
  17. 17. Se respecta ora inceperii petrecerii si terminarea ei, accesul in sala nu se face mai repede de 5 minute inaintea inceperii petrecerii si nici mai tarziu de 5 minute dupa terminarea petrecerii, in caz contrar se plateste suplimentar. (Pret 100lei/60min si se calculeaza in functie de timpul petrecut extra orelor achitate de petrecere)
  18. 18. Daca doriti Meniuri pentru parinti, acestea se platesc integral inaintea petrecerii cu minim 2 zile.

  Detaliile privind componenta meniului, ora mesei, numarul de copii, serviciile suplimenare,animator si eventuala prezenta a parintilor in incinta locului de joaca ELISA Playground, se transmit cu cel putin 5 zile inainte de eveniment. Numarul exact de meniuri/copii se transmite obligatoriu cu cel putin 2 zile inainte de eveniment.

  • Nu se permite intrarea cu bauturi racoritoare/alcoolice din exterior, bauturile se achizitioneaza exclusiv de la bar, taxa 15lei/sticla sau doza
  • Nu se permite intrarea cu artificii sau confeti
  • Nu se permite intrarea cu animale de companie
  • Nu se permite accesul cu obiecte dure, ascutite


  Download Regulament Eveniment  regulament petrecere si politica de confidentialitate (27 downloads)